U-Boot The Board Game

Model/varenr.: 50833

U-BOOT: The Board Game er et fuldt cooperativt, real-time bordspil af WW2 ubådskrig, designet af Iron Wolf Studio. Det giver 1 til 4 spillere mulighed for at påtage sig kaptajnens, førsteofficerens, navigatorens og chefingeniørens rolle ombord på en type VIIC U-båd. Spillet er drevet af en ledsagerapp, der giver mulighed for en hidtil uset realisme, såvel som en udfordrende fjende A.I. som vil skubbe dine evner til grænsen. Handlingen udfolder sig både i strategisk og taktisk skala, altid krævende samarbejde, effektiv besætningshåndtering og hurtig situationsvurdering.

Hver af de fire roller medfører unikt ansvar, idet de opmuntrer spillerne til at udvikle en effektiv kommunikationsordning og bruge ægte navy-terminologi. Kaptajnen fører tilsyn med opfyldelsen af ​​missionsmål, overvåger aktionspointomkostninger og er ansvarlig for besætningens moral. Første Officer driver den ledsagende app, styrer informationsstrømmen og tager sig af besætningenes helbred. Navigatoren styrer ubåden ved at sætte kurs og dybde, men opdaterer også alle de væsentlige oplysninger om det strategiske og det taktiske kort. Sidst, men ikke mindst, er Chief Engineer, som er ansvarlig for motorerne, reparationer, samt andre mekaniske redskaber om bord på U-båden (såsom ballasttanke, våbensystemer osv.). Samtidig beordrer hver af de fire officerer sin egen gruppe af besætningsmedlemmer ved at udstede ordrer inden for et arbejdsstedssystem.

Ideen bag companion-appen er at levere en realistisk, realistisk gameplayoplevelse. Til dette formål har appen de mest afgørende instrumenter i u-båden (såsom periskopen, hydrofonen og Enigma, blandt andre). Vær imidlertid sikker på, at langt de fleste gameplay traditionelt finder sted på spillekortet, med instrumenterne der afslører ellers skjult information, og appen kræver kun bestemte data (som f.eks. U-bådens kurs, hastighed osv.) For at kunne at generere en passende AI svar fra fjendens kraft. Det er også ansvarlig for alle de omgivende lydeffekter, og derved mindsker spillerne endnu dybere ind i det klaustrofobiske interiør af typen VII C. Men frygter ikke! Med åbent og spil som designprioritet, lancerer du torpedoer på ingen tid, takket være strømlinede regler, video-øvelser og variabel sværhedsgrad for hver spiller.

UBOOT: TBG giver dig mulighed for at udføre ubådsoperationer i alle større marine teatre i 2. verdenskrig fra hurtige skirmishes, gennem fulde kampmissioner til en all-out kampagne. Succesen for disse missioner afhænger af afslutningen af ​​forskellige opgaver, der er delegeret til besætningen af ​​Oberkommando der Kriegsmarine, som omfatter patruljeringstjeneste, bagholdende konvojer, lægning af miner i fjendens farvande og mange flere! Hver mission vil kræve, at spillerne vedtager forskellige strategier og forskellige play styles for at kunne fuldføre det, og companion-appen vil generere en detaljeret rapport i slutningen af ​​hver spil session (evaluering af spillerens indsats og muligvis tildeling af dekorationer, kampagner mv. .). Det vil sige, hvis U-båden gør det til hjemmet ...

Scenen er indstillet, og besætningen afventer dine ordrer. Har du hvad der kræves for at styre Kriegsmarines fineste? Jage eller blive jaget, som du modige stormfulde hav af den største konflikt i historien!

549,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,6 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: