Grundspil

Thwarted! A Game of Super-Villainy

Model/varenr.: VGI1020

Thwarted! A Game of Super-Villainy er et afslappet kortspil, hvor spillerne påtager sig rollerne som skurke og forsøger at besejre superheltene i The City. Det eneste, der står i vejen for hver skurk, er de andre skurke.

Skurkene har adgang til actionkort, som giver dem mulighed for at stjæle kort, gennemtvinge afkast, imødegå andre skurkeangreb og så videre. Hvis bare skurkene arbejdede sammen, kunne de nemt besejre de arrogante superhelte, men de er for optagede af at få al æren til at arbejde sammen.

Heltene er repræsenteret i form af kort, der spilles ud fra et separat Hero Deck. Hver helt har en angrebsværdi, som også fordobles som deres pointværdi i slutningen af spillet. Heltene har også deres egne superkræfter, som udløses, når de bliver besejret. Nogle af disse superkræfter vil hjælpe den angribende skurk, andre vil skade de angribende skurke, og nogle vil skade alle skurke!

Spillet er slut, når en af bunkerne løber tør for kort. Når spillet er slut, tælles hver spillers sejrspoint sammen, og en skurk erklæres som "Den største superskurk nogensinde!"

 

Min. Antal Spillere: 3
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 13+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
179,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,317 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer