The Search for Planet X

Model/varenr.: RGS2079

I udkanten af ​​vores solsystem kan en mørk planet lure. I 2015 vurderede astronomer, at en stor fjern planet kunne forklare de unikke baner dværgplaneter og andre objekter har i området. Siden da har astronomer scannet himlen i håb om at finde denne planet.

The Search for Planet X er et brætspil fra Foxtrot Games. Spillere påtager sig rollen som astronomer der ved hjælp af observationer og logiske deduktion prøver at finde denne hypotetiske planet. Hvert spil vælger den ledsagende app tilfældigt en sammensætning af objekter og en placering til Planet X efter foruddefinerede logiske regler.

Hver runde, mens jorden rejser rundt om solen, bruger spillerne appen til at udføre scanninger og deltage i konferencer. Som de får oplysninger om placeringen af ​​objekterne, markerer de disse oplysninger på deres ark. Når spillerne lærer placeringen af ​​de forskellige objekter, kan de begynde at offentliggøre teorier. Dette er den måde, spillerne scorer point på.

Efterhånden som flere og flere genstande findes, vil spillerne indsnævre de mulige placeringer for Planet X. Når en spiller tror, ​​at de kender dens placering og objekterne på begge sider af den, bruger de appen til at søge. Spillet slutter, når en spiller med succes finder Planet X, hvor alle spillere har en sidste chance for at score nogle ekstra point.

The Search for Planet X fanger spændingen ved opdagelsen, den forunderlige karakter af astronomisk undersøgelse og den konkurrence, der er forbundet med den videnskabelige proces. Vil du være den, der finder Planet X?

Antal spillere: 1-4
I alderen: 13+
Spilletid: 60 minutter
Sprog: Engelsk

319,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,53 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: