Tekhenu: Obelisk of the Sun

Model/varenr.: BDN0050

For fire årtusinder siden, ved den østlige bred af Nilen floden, blev grundlaget for det som ville blive Amun-Ra-templet lagt. I løbet af to tusind år blev tempelkomplekset gradvist udvidet og blev bredt kendt som "Stedet Som er Højest Valgt" (Ipet-Isut) og kunne prale af den største religiøse bygning i verden. I dag er stedet kendt som Karnak, og ligger i Luxor i det moderne Egypten.

Hjælp de gamle faraoer med at skabe og dyrke et af de mest imponerende steder, verden nogensinde har set, og ær de egyptiske guder Horus, Ra, Hathor, Bastet, Thoth og Osiris. Du skal omhyggeligt styre balancen mellem dine handlinger og forberede dig til mødet med gudinden Maat.

Spilbrættet i Tekhenu: Solens obelisk er opdelt i seks sektioner, der hver er forbundet med en egyptisk gud: Horus, Ra, Hathor, Bastet, Thoth og Osiris. I midten står en imponerende obelisk (Tekhenu), der kaster sin skygge på forskellige dele af tavlen. Som et resultat er området omkring obelisken opdelt i solrige, skyggefulde og mørke sektioner afhængigt af, hvordan obelisken kaster sin skygge på det øjeblik. Efterhånden som spillet skrider frem, ændrer solens rotation, hvilke sektioner der er solrige, skyggefulde eller mørke, hvilket påvikirker hvilke handlinger spillerne kan tage.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 60-120 minutter
Sprog: Engelsk

349,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,522 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: