Tales of the Arabian Nights

Model/varenr.: ZMG7031

I Tales of the Arabian Nights er du helt eller heltinde i en eventyrhistorie og undrer sig ligesom de, som Scheherazade fortalte hendes spellbound sultan! Du vil rejse landet, der søger din egen skæbne og lykke. Du vil lære historier og få visdom til at dele med andre. Vil du være den første til at opfylde din skæbne? Den næste Tale er din at fortælle! Der er selvfølgelig en vinder i Tales of the Arabian Nights, men pointen i spillet er mindre at se, der vinder og mere for at nyde udfoldelsen og fortællingen om en fantastisk historie!

I denne nye udgave af det banebrydende fortællingsspil kommer du ind i de arabiske afteners lande sammen med Sindbad, Ali Baba og de andre legendariske helte i fortællingerne. Rejser verden, der støder på fængslede prinsesser, magtfulde 'efreets, onde vizierer og sådanne vidunder som det magnetiske bjerg og den kendte elefants kirkegård.

Vælg dine handlinger omhyggeligt, og de færdigheder du besidder vil belønne dig: blive elskede, velhavende, mægtige - til og med blive sultan for et stort land. Vælg dog tåbeligt og blive tigger eller forbandet med dyrets form eller blive sindssyg fra terror! Du vil bringe historierne om den ufattelige bog af fortællinger i dette meget omspilbare brætspil med over 2002 historier, der vil udfordre, underholde, forbløffe og spellbinde dig i de kommende år.

449,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 3,5 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer