Skulk Hollow

Model/varenr.: PFX1000

Den Store Tilbagevenden

Gennem generationer og generationer blomstrede Børs gamle skove og voksede. Verden var fuld af liv, og løftede landets dyr til nye højder. Desværre mistede disse klaner i årenes løb kontakten med ånden af landet og fraktionering begyndte at bekæmpe hinanden. The Foxen Kingdom of Skulk Hollow i syd, De åndelige Red Pandas of Cupboard i nord, de the Mischievous Mice of Multon i vest og kolonien af ​​Blackheart Bunnies i øst. Da krig udbrød på tværs af kontinentet, og tabene begyndte at stige, skete der en uhyggelig rystelse og derefter Den Store Tilbagevenden. Ingen ved helt hvorfor, men the Guardians er vendt tilbage - men ikke de livgivende vogtere legenderne fortæller om. Mørke, grusomme versioner, der nu angriber alle kongeriger i landet.

Din Mission

I Skulk Hollow tager to spillere rollerne som enten en tårnhøj Guardian, der prøver at eliminere klaner af ræve, der har forårsaget ødelæggelse på tværs af landet, eller et band af ræve helte for at overvinde det onde væsen, der terroriserer landet og genforene de fire kongeriger i Børe.

The Guardian vinder spillet ved enten at eliminere Foxen King eller ved at vinde nok Tribute.

Foxen Heroes vinder spillet ved at eliminere Guardian.

Gameplay

Skulk Hollow er et 2-spiller, asymetrisk, taktisk kampspil. Spilleren bruger handlingskort til at flytte deres enheder, indkalde og bruge særlige evner. At vinde over en Guardian kræver, at Foxen-spilleren hopper på Guardian-spillerbrættet og tager forskellige dele af karakteren ud.

 

Antal spillere: 2
I alderen: 8+
Spilletid: 40 minutter
Sprog: Engelsk

319,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,413 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: