Grundspil

Sea of Thieves: Voyage of Legends

Model/varenr.: SFSOT001

Dette er den officielle bordversion af det populære videospil, Sea of Thieves: Voyage of Legends. Det er et kompetitivt 4X-spil for 2-4 spillere. Fra at opfylde dusører og følge skattekort til at plyndre forter og borde skibe for at stjæle deres bytte, lever spillerne livet som en forbryderisk pirat, mens de konkurrerer om at tjene titlen som piratlegende før deres rivaler.

Men spillerne skal være på vagt. Det bliver ikke let at vinde omdømme, og de skal kæmpe mod mere end bare deres rivaler. Ældgamle skibe strejfer rundt på havene, og ildevarslende forter skæmmer horisonten, begge bemandet med fjendtlige skeletfjender. Giganter som kraken og megalodon, der let kan kæntre et skib på få øjeblikke, lurer i dybet og venter bare på, at intetanende fartøjer passerer over dem.

Man kan opnå et ry, der er tilstrækkeligt til at blive en piratlegende, på mange forskellige måder, og der er ikke kun én vej til sejr. At opsøge og fuldføre kontrakter fra et af handelsselskaberne er lige så meget en vej til succes som at jage fjender, og uanset hvordan du vælger at tjene dine mønter, er det altid et godt valg at bruge dem på at opgradere din flåde med særligt mandskab og større skibe.

Gameplayet er intuitivt og let at lære med en frisk og strømlinet tilgang til 4X-spil. Spillernes tur følger en ligetil handlingsøkonomi og er designet til at være hurtig for at holde handlingen i gang, og reducere nedetid omkring bordet. I slutningen af hver runde giver et formuekortsystem støtte til spillere, der halter bagefter, hvilket hjælper med at holde spillet kompetitivt indtil det allersidste øjeblik.

Spilleområdet, det særlige mandskab, skattenes og fjendernes placering og de begivenheder, der indtræffer, er tilfældige i hvert spil, hvilket betyder, at hvert spil vil være forskelligt, selv før man tager højde for de handlinger og beslutninger, som spillerne ved bordet træffer.

Spillerne er nødt til at være engagerede hele tiden takket være disse kort, som kan spilles når som helst, og fordi de i modsætning til andre spil i denne genre ikke har sikre eller faste baser - alle spillere sejler på de samme have omkring forposten midt på bordet og skal konstant være på vagt over for angreb.

Kan du vinde kapløbet om at blive en piratlegende før dine rivaler? Eller vil du for altid være en skurkagtig knejt? Find ud af svaret i Sea of Thieves!

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
499,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: