Run Fight or Die Reloaded

Model/varenr.: GFG96724

I spillet spiller du en helt, der prøver at overleve bølge efter bølge af zombier, der kommer lige for dig! Du spiller som en unik karakter med dine egne karaktertræk inklusive en mindre, større og super combo. Du har brug for dem for at bekæmpe zombierne bevæge sig tættere på dig hver runde. Du løber fra sted til sted, søger efter våben og overlevende i et desperat forsøg på at holde sig i live. Overlevende kan bringe nye færdigheder til at hjælpe dig i din desperate kamp for overlevelse eller i nogle tilfælde nye udfordringer at overvinde. Du har også brug for dem, hvis du vil vinde, da enhver overlevende giver dig sejrpoint.

Denne strømlinjeformede version fjerner flere dæk fra det originale spil, herunder Flyve-dækket og Event-dækket. Spillerne ruller seks terninger i stedet for fem, og der er nu forskellige kombinationer til at afbøde mod hårde zombiefyldte ruller. Derudover kan spillere nu bruge tilhængere til at suge skader, der kommer ind fra zombier.

Spillet slutter enten når en spiller dør, Town Line kommer ud af placeringsdækket, eller når Mutant Zombie er blevet sat en gang for alle. Den, der har flest ledelsespoint blandt de overlevende spillere, vinder.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 10+
Spilletid: 20-40 minutter
Sprog: Engelsk

339,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,438 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer