Quarriors! Qultimate Quedition

Model/varenr.: WZK73658

I Quarriors! Spiller hver spiller som en Quarrior, der konkurrerer om ære i Quiana 's øjne, Quaridias kejserinde. Hver spiller starter med et identisk sæt af tolv terninger i deres terningpose. I starten af ​​spillet bliver skabninger og stave terninger (kaldet "stenbrud") tilfældigt til at danne "Wilds" i midten af ​​bordet. Efterhånden som spillet skrider frem, ruller spillerne deres tårter for at forsøge at indkalde væsener, staveformater og udnytte Quiddity's magiske kraft til at optage stenbrud fra Wilds for at føje til deres repertoire og ind i deres terninger. Spillere tegner og ruller seks terninger en tur fra deres taske, hvilket betyder at styring af pose komposition er nøglen til sejr.

Quarriors! er et tempofyldt spil, hvor spillere skal strategisk afbalancere deres valg hver tur. Bruger du din Quiddity til at indkalde væsner i håb om at score herlighed, eller skal du bruge det hele til at fange mere magtfuldt stenbrud fra Wilds? Spillere skal udrydde deres modstandere gennem strategisk stavebrug, erhvervelse af magtfulde stenbrud og i sidste ende ved at slå ned modstående væsener i kamp. Hvis dine væsener overlever indtil din næste tur, vil du score glory point og komme tættere på sejren!

Quarriors! Qultimate Quedition består af Quarriors! basispil og alle tidligere udgivne udvidelser og salgsfremmende kort.

Antal spillere: 2-4
I alderen: 14+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

699,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,818 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer