Paleo

Model/varenr.: ZMGZH007

Paleo er et kooperativt eventyrspil, der foregår i stenalderen, et spil hvor spillerne prøver at holde menneskerne i deres pleje levende, mens de fuldfører missioner. Nogle gange har du brug for en pels, nogle gange et telt, men disse er alle mindre opgaver sammenlignet med dit langsigtede mål: At male en mammut på klippevæggen, så mennesker tusinder af år efter ved, at du engang eksisterede. (Okay, du synes bare, at mammutmaleriet ser sejt ud. At give et bevis over din eksistens er bare en bonus.)

Hvad kan forhindre dig i at male den mammut?

Døden i alle dens mange former. Hver spiller starter spillet med et par mennesker, som hver har en færdighed og et antal livspoint. På en tur vælger hver spiller at gå til et sted - muligvis af samme type som andre spillere, selvom det ikke er det samme sted - og mens du har en idé om, hvad du måske finder der, ved du ikke helt sikkert, før du ankommer, på hvilket tidspunkt du muligvis erhverver mad eller ressourcer, eller finder det, du har brug for til at skabe et nyttigt objekt, eller opdager, at du kan hjælpe en anden i deres projekt eller få dig et slangebid, der bringer dig tæt på døden. Livet er fuld af både vidundere og rædsler...

Sidst på ​​dagen har du brug for mad til alle mennesker i din gruppe samt forskellige håndværk eller færdigheder, der giver dig mulighed for at gennemføre quests. Hvis du ikke gør det, tilføjes endnu et kranium på totebordet, og når du først har samlet nok af dem, beslutter du at livet er for tåber, opgiver dit mål og erklærer at fremtidens mennesker bare må finde en anden at mindes.

Paleo inkluderer flere moduler, der giver mulighed for at variere mennesker, placeringer, quests og meget mere i løbet af din tid i 10.000 fvt.

Antal spillere: 2-4
I alderen: 10+
Spilletid: 45-60 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 5 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

439,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,66 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: