Neon Knights: 2086

Model/varenr.: BTDNK001

Har du hvad der kræves for at komme med i Neon Knights? Deltag i XRL (Extreme Racing League) Turneringen i dag!

I den dystopiske fremtid i 2086 er byen opdelt i to. Overklassen bor i den øvre halvdel af byen, mens den lavere klasse bor i slumområdet. Kontanter er ulovlige i den nederste del af byen, og folkene bruger nu casinochips fra den gamle verden som valuta. Overklasse forretningsmændene har skabt Extreme Racing League som en motorsportsport til underholdning. Enhver med en bil, der bor i slumområdet, kan komme ind. Prisen? Du gættede det: Et pass for at komme ind i byen ovenfor, kronet som en Neon Knight (Drivers for V.I.P). Hvad du gør når du kommer der er op til dig ... og en anden historie i sig selv.

Du har brugt alle dine chips på at bygge bilen og komme ind i ligaen. Nu er det på tide at bevise dit værd i en racerturnering, som kun kan vinde ved at tage risici og skubbe den til grænsen. Har du hvad der kræves for at blive med i Neon Knights?

Neon Knights: 2086 er et karriere-drevet racerspil til 2 til 6 spillere. Du kan spille single races eller i kampagnemodus, som giver dig mulighed for at niveauere din bil og dine færdigheder, mens du spiller. Du vil fremme i din karriere ved at købe opgraderinger og installere våben og skjold på din bil. Du vil også få fans og sponsorater, der vil træne dig for at få de færdigheder, du har brug for til at blive en bedre driver. Under løbet skal du passere over bestemte gadeområder for at aktivere våben og skjold, du har på din bil, som du så kan bruge på andre chauffører.

Du kan gå så hurtigt som du vil, men nogle områder i slumkvarteret er sværere at køre igennem og vil skade din bil, hvis du går for hurtigt. Vil du tage disse risici?

499,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,9 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: