Mansions of Madness: Path of the Serpent

Model/varenr.: FMAD28

Blandt junglens skønne træer og de frodige grønne områder lurer mange farer. 

Den ulidelige varme, begrænsede forsyninger og skarptandede dyr ville være mere end rigeligt til at drive enhver opdagelsesrejsende tilbage til konforten i den civiliserede verden. De få som overlever disse farer, bliver belønnet med flere udfordringer: Forbandede afguder, templer fyldt med fælder, og guder som for længst var blevet glemt, ventende hvis man vover at afsløre dem.

Path of the Serpent er en udvidelse til Mansions of Madness, som sender dine efterforskere ind i den uudforskede vilde Amazon-jungle. De skal finde gamle hemmeligheder fra glemte civilationer, stoppe Serpent´s Curse, udforske forfaldne ruiner i tre nye digitale scenarier, som desuden introducerer nye efterforskere, gåder og mysterier, der frister de nysgerrige til at fortsætte længere ind i junglen. Du skal kæmpe mod kløer og tænder i kampen om at overleve kampe mod skrækindjagende slange-dyr, stå ansigt til ansigt med levende stenmonstre, samtidigt med risikoen for at blive fanget i junglen for altid. Rejs ind i de glemte vidder af den glemte verden og opdag de hemmeligheder den rummer.

 

Dette er ikke et selvstændigt produkt. Brætspillet Mansions of Madness Second Edition Core Set kræves for at spille udvidelsen.

439,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,516 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: