Grundspil

Lord of the Rings: Journeys In Middle-Earth

Model/varenr.: FJME01

Form dit fællesskab og sæt dig ud på dine egne eventyr i Lord of the rings: Journeys In Middle-earth, et fuldt cooperativt, app-støttet brætspil sat i J.R.R. Tolkiens ikoniske jord mellem middelalderen! Efterhånden som de mørke kræfter samles, bandler bandene sammen for at ophæve mysterier, træffe modige valg og bekæmpe det onde, der truer landet.
Uanset om du vælger at sætte ud på egen hånd eller gå videre med fire andre spillere, tager en gratis ledsager app kontrol over de onde kræfter, der står over for dig, og frigør dig og dine ledsagere til at stå sammen i et enkelt fællesskab og kamp mod mørket . Derudover leder appen dig gennem hele kampagner, fylder hvert eventyr med indhold fra en lang række muligheder og giver dig mulighed for at forlade dit eget mærke på Mellemjorden.

Lord of the Rings: Journeys In Middle-earth lader dig starte på dine egne eventyr i J.R.R. Tolkiens ikoniske verden, der repræsenterer de frie folks helte og kæmper tilbage imod Saurons undertrykkende magt. Du vil kæmpe forurolige fjender, gøre modige valg og slå et slag mod det onde, der truer landet - alt som en del af en spændende kampagne, der fører dig over middelalderens store bakker og daler.

Hvert enkelt rejsejour i middelalderen er et enkelt eventyr i en større kampagne. Du vil udforske de enorme og dynamiske landskaber i Mellemjorden ved at bruge dine evner til at overleve de udfordringer, du møder på disse farlige quests. Mens du og dine medmennesker udforsker ørkenen og slår de mørke kræfter op mod dig, leder spilets gratis companion app dig til at afsløre de truende skove, rolige clearings og gamle middelalderlige haller, samtidig med at du kontrollerer de fjender, du møder. Uanset om du venter i det vilde alene eller med tætte ledsagere ved din side, kan du skrive din egen legende i Mellemjordens historie.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 7 pakker Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm
  • 1 pakke Orange - Tarot-sized Sleeves, 73 x 122 mm
Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
699,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,446 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: