Last Aurora: Project Athena

Model/varenr.: ARTG013

Dette er den første udvidelse til Last Aurora. Projektet Athena, den første rigtige kunstige intelligens, besluttede at gøre oprør mod sine skabere - og aktiverede koderne for at affyre atombomberne, der førte til den fuldstændige ødelæggelse af planeten og udløste den istid, der i dag rammer de få overlevende. Spillere har mistet the Aurora og er nødt til at krydse et nyt kort, mens de kæmper mod Athena, A.I.'en der ødelagde planeten.

Spillet introducerer nye kort og mekanikker: en ny type overlevende, Androiden; en ny type fjende, det automatiske tårn; en ny fantastisk ressource, det nukleare batteri, der gør det muligt at aktivere unik strøm på konvojkortet; Energivåben, der fungerer som standard, men bruger et fuldt opladet batteri i stedet for ammunition der skal affyres; Alert-mekanikken, som repræsenterer den opmærksomhed, hver spiller har fra Athenas hære, der påvirker mange aspekter af spillet.

Dette er en udvidelse, og kræver grundspillet Last Aurora for at kunne spilles.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

209,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,6 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: