Grundspil

Kick-Ass: The Board Game

Model/varenr.: CMNKKS001

New York City bliver oversvømmet af kriminelle. Politiafdelingen kan enten ikke håndtere denne nye bølge af kriminalitet, eller er blevet korrumperet indefra og nægter at hjælpe. I disse urolige tider er visse individer trådt frem for at holde gaderne sikre... samtidig med at de sørger for, at de ikke kommer for sent på arbejde eller går glip af endnu en middagsaftale. At redde dagen er ikke nemt, når man har et aktivt socialt liv at vedligeholde.

I Kick-Ass: The Board Game påtager spillere sig rollen som en af syv maskerede vigilanter, der forsøger at holde New York City sikker. Sammen skal de forhindre Ondskabens Boss' planer i at lykkes. Hver runde rejser de til de forskellige distrikter på spillebrættet, banker minions, udfører gode gerninger for borgerne og forsøger at forhindre deres personlige liv i at falde fra hinanden. Det er en vanskelig opgave, men heldigvis har de deres venner til at hjælpe dem.

Spillet inkluderer fem forskellige bosser, og alle de forskellige helte, bosser, mini-bosser og minions er repræsenteret af figurer. Hver af de syv helte har unikt udstyr og aktiveringskort, som de kan bruge.

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 17+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
499,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,4 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: