-20%

Into the Black: Boarding Party

Model/varenr.: IWN005

Into the Black: Boarding Party er et rumpiraat tema, flisebelægning, semi-kooperativ brætspil. Hvert spil er en anden oplevelse med et tilfældigt fliserlayout og flere tab og vindforhold.
Hver spiller har mulighed for at vinde individuelt eller som en gruppe, og der er også potentiale for en spiller til at sabotere alt og afsløre sig selv som en forræder ved afslutningen af ​​deres eget mål.
Når du styrer og udforsker et ukendt stjerneskib, søger broen, er langsomt afslørede mærkelige snoede korridorer og nye rum. Vær forsigtig med, hvor du træder, da hvert nyt rum kan indeholde en potentielt dødelig overraskelse; fjendtlige forsvarere, der forsøger at afværge din dastardly plundering, en farlig plasma lækage eller kunstig tyngdekraft svigt kan alle betyde dømmekraft for dig og din besætning! Hvert af disse spørgsmål skal behandles på en eller anden måde for at kunne fortsætte i din søgen. Looting skibet kan netop du mange nyttige ting som stim packs til at helbrede, specielle eller opgraderede våben til at hjælpe med at bekæmpe fjendens forsvarere, krops rustning for at beskytte mod skader og mere.
Udforsk skibet, fuldfør dine primære og personlige mål og overlev det; Alle før møder et antal fejlbetingelser for at vinde eller tabe; sammen!

Antal spillere: 1-4
I alderen: 13+
Spilletid: 90-120 minutter
Sprog: Engelsk

399,00 DKK
499,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer