Hero Master: An Epic Game of Epic Fails

Model/varenr.: HMBASE

Dette brætspil er anerkendt for sit humoristiske, tilgængelige tema. I et nostalgisk velkendt fantasy-univers, i stedet for at spille som de modigste helte, spiller du som de værste helte i landet Snoozehaven. Med et desperat ønske om at forlade den forfærdelige eventyrgruppe, du har været nødt til at trækkes med, ligger dit eneste håb i en drages skat og muligheden for at købe en ny gruppe venner. I selskab med sådanne tumpet, kan du forvente fejl og kaos, og med en fuldstændig mangel på respekt for autoritet vil heltene alle kæmpe for at blive gruppens leder.

Kortene i spillet indeholder både indbydende kunstværker og en varm anekdotisk humor, der har haft fremragende korrekturfeedback med hensyn til kvalitet og levetid!

Hero Master er et konkurrencedygtigt spil med højt niveau af interaktion mellem spillere. I dette spil med dysfunktionelle fangehuller vil partiet bekæmpe monstre ved hjælp af angrebskort og rullende D20-terninger, og kan også spille deres 'bungle'-kort for at forstyrre deres fællesskabs angreb og slutte med den største andel af guldet.

Med en kamp om leder-positionen (første spiller-token med ekstra frynsegoder) blive stjålet, manipulere turens rækkefølge og give mulighed for komplicerede strategier. At rejse til monsterfyldte lokatiner i deres søgen efter dragens skat.

Antal spillere: 2-5
I alderen: 14+
Spilletid: 60 minutter
Sprog: Engelsk

279,00 DKK
Lager: 7 stk tilbage på lager
Vægt: 1,652 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer