Hard City

Model/varenr.: HEXY101

I brætspillet Hard City påtager du dig rollen som officerer i Hard City Police Department. Du er nødt til at møde mod horder af mutanter, der kontrolleres af den onde Doctor Zero, en gal videnskabsmand, der vil overtage byen i dag ... og hele verden i morgen!

I nødt til at arbejde sammen for at redde så mange borgere som muligt ved at bruge jeres karakterers unikke evner til at imødegå de blodtørstige mutanters angreb.

Stop det onde Doctor Zero, skyd mutanter, red civile og spil noget cool synthmusik virkelig højt, mens du kører din Chevrolet. Du får et helt arsenal af våben og forskellige genstande, der hjælper dig med at modstå, indtil forstærkninger ankommer. Du kan også spille som doktor Zero og send dine mutanter i gaderne, bekæmpe officererne og til sidst tage kontrol over hele byen.

Under hver runde af dette brætspil handler officerer først og bruger deres forskellige handlinger, såsom at bevæge sig, skyde mutanter, eskortere civile og bruge deres forskellige særlige evner. Doctor Zero spiller forskelligt og har et dæk med dedikerede kort, der bestemmer, hvad de kan gøre: spawne nye mutanter, flytte dem eller angribe officerer. Spillet er scenariebaseret, og de fem episoder danner en komplet historie om Doctor Zero's opgang og fald og officernes episke kamp mod ham. Hver episode kan spilles (og genafspilles) på egen hånd og har unikke vindende betingelser og forskellige opsætninger.

 

Antal spillere: 1-5
I alderen: 12+
Spilletid: 30-60 minutter
Sprog: Engelsk

399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,29 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: