Grundspil

Gloomhaven: Jaws of the Lion

Model/varenr.: CPH0501

Dette brætspil fungerer selvstændigt fra Gloomhaven, og finder sted før begivenhederne i det spil. Spillet inkluderer fire nye figurer - Valrath Red Guard (tank, crowd control), Inox Hatchet (ranged damage), Human Voidwarden (support, mind-control) og Quatryl Demolitionist (nærkamp, ​​obstacle manipulation) - der også kan bruges i det originale Gloomhaven-spil.

Spillet inkluderer også 16 monstertyper (inklusive syv nye standardmonstre og tre nye chefer) og en ny kampagne med 25 scenarier, der inviterer heltene til at undersøge tilfælde af mystiske forsvindinger i byen. Er det Vermlings der står bag, eller foregår der noget langt mere uhyggeligt?

Gloomhaven: Jaws of the Lion er rettet mod et mere casual publikum for at få folk ind i gameplayet hurtigere. Alle de svære at organisere papkortsider er blevet fjernet, og i stedet spiller spillerne i selve scenebogen, der indeholder nye illustrationer unikke for hvert scenarie. Den sidste adgangsbarriere - dvs. at lære spillet - er også blevet sænket gennem et forenklet regelsæt og en fem-scenarie-tutorial, der vil lette nye spillere i oplevelsen.

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 10+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
349,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,87 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer