Grundspil

Frosthaven

Model/varenr.: FROST

Dette er historien om en lille forpost langt nord for hovedstaden White Oak, en forpost, der næppe overlever det barske vejr samt invasioner fra både kendte og ukendte styrker. Der vil en gruppe desperate lejesoldater hjælpe med at bringe denne bosættelse tilbage fra kanten af ​​ødelæggelsen.

Ikke alene bliver de nødt til at håndtere de barske elementer, men der er andre, langt farlige trusler i den utilgivende kulde. Der er Algox, de større, mere yeti-lignende fætre til Inox, der angriber fra bjergene; Lurkers strømmer ind fra det nordlige hav; og der er  rygter om maskiner, der vandrer rundt i det frosne terræn af under egen vilje. Gruppen skal møde alle disse farer og måske hjælpe med at skabe fred med disse nye racer, så de kan arbejde sammen mod endnu mere uhyggelige kræfter.

Frosthaven er et selvstændigt eventyr fra designeren og udgiveren af ​​Gloomhaven, der indeholder seksten nye figurer, tre nye racer, mere end tyve nye fjender, mere end hundrede nye genstande og en ny kampagne med 100 scenarier.

Ud over at have de velkendte kampmekanismer fra Gloomhaven, vil Frosthaven have meget mere at gøre uden for kamp, ​​såsom adskillige mysterier at løse, et sæsonbestemt begivenhedssystem at leve igennem og spillerne har kontrol over, hvordan denne forfaldne landsby udvides med hver ny bygning tilbyder nye måder at udvikle sig på.

Karakterer og genstande fra Gloomhaven kan bruges i Frosthaven og omvendt:

Som afsløret under PAX 2020 kan Frosthaven dele udskiftes med det originale Gloomhaven brætspil. I et omfang hvertfald. Du kan nemlig bruge Gloomhavens karakterer i Frosthaven og omvendt. Hvad mere er, nogle af det første spils genstande vil være tilgængelige i efterfølgeren.

Frosthaven har et helt nyt sæt varer, men der er en mekaniker til at bringe ting over fra 'Gloomhaven'. Da det er et fjerntliggende sted, importeres disse produkter imidlertid og er der ikke  som standard. Ressourcer er meget mere værdifulde, og du skal bygge genstande gennem et crafting system snarere end bare købe dem.

Frosthaven Unboxing her

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
1.399,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 15 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer