Grundspil

Fabled: The Spirit Lands

Model/varenr.: CGA12001

Tidernes ende er nær. Guderne har hersket over menneskenes og åndernes verdener i æoner, men snart vil tiden være inde til, at de går i glemmebogen. På tærsklen til universets genfødsel vil guderne overlade herredømmet til de mest værdige blandt menneskenes vise broderskaber. Den største konkurrence er begyndt, en konkurrence som ingen af verdenerne har set før!

I Fabled udforsker dit broderskab de fabelagtige lande i åndeverdenen. Dine vismænd følger snoede stier og besøger sagnomspundne steder undervejs. Mægtige allierede hjælper dem på deres rejse. Jeres ultimative mål er at samle visdomsbøger, da de indeholder universets magiske essens. De mest værdifulde af dem alle er Solens bøger. Det broderskab, der samler flest, vil modtage universets tøjler fra guderne.

Du har to måder at opleve spillet på: ved at konkurrere eller ved at kæmpe mod ånderne - et spilkontrolleret broderskab skabt af guderne. Ånderne kan man møde alene, i samarbejde med andre spillere eller hver spiller for sig selv.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakke Magenta - Scythe/Lost Cities Sleeves, 72 x 112 mm

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 12+
Spilletid: 60-120 min
299,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,19 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: