Etherfields: Funeral Witch Campaign

Model/varenr.: AWEF07

Funeral Witch er en meget mystisk og mørk figur, der blandt andet repræsenterer sorg, smerte og fortrydelse efter et tab. Hun kan være lunefuld, kaotisk, temperamentsfuld, men søger stadig trøst - ved hvert møde ændrer hendes adfærd sig fuldstændigt fra det foregående. Vil vi opdage nøglen til disse forandringer? Hvis ja, vil det så blive lettere for os at forberede os på det næste møde med hende?

Fluktuation, men også cyklicitet er den rytme, som denne kampagne vil udspille sig i. Vil vi drukne i dybet af sort sorg, eller vil vi finde en lysstråle, der vil føre os til et mystisk mål?

I denne historie vil vi blive ledsaget af tristhed, mørke og ruiner.

I denne kampagne er en af hovedattraktionerne, der adskiller den fra de andre, en særlig ekstra 48-siders Book of Scripts. Normalt i Etherfields er alle eventyr, manuskripter, samtaler, scener osv. placeret direkte på kort og brikker, og mængden af tekst er stærkt afbalanceret af grafik. Her er meget mere ren tekst, og det bruges hovedsageligt til at føre meget omfattende dialoger med personerne i denne kampagne.

Dette er en udvidelse, og kræver grundspillet Etherfields Corebox

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,04 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: