Escape Tales: The Awakening

Model/varenr.: BD3933

Escape Tales: The Awakening er et kortspil baseret på escape room-konceptet, men du er ikke begrænset af tid, når du skal afslutte dette eventyr, da spillet fokuserer på historien og din udforskning af den, mens du går i gang med gåderne og træffer valg, der vil fordybe dig dybt. Hvad angår historien, så er her opsætningen:

Spillerne påtager sig rollen som Sam, hvis datter har ligget i koma i over to måneder, og hvis læger stadig ikke kan forklare, hvordan dette skete, eller hvad der forårsagede det. Ifølge dem er alt i orden med pigen; hun er sund og rask og burde ikke være i denne tilstand. Sam er desperat og leder efter svar overalt, hvor han kan, hvilket fører til et underligt møde med Mark.

Marks søn var engang i en lignende situation, og hans far var i stand til at hjælpe med at vække drengen op. Han har givet Sam en skræmmende udseende bog og sagt, at han i denne bog vil finde et ritual kaldet "Opvågningen". Men Mark advarede Sam om, at han skal forberede sig mentalt, da dette ritual vil overføre ham til en anden dimension, hvor han skulle kunne finde sin datter og forstå, hvad årsagen til denne tilstand er. Hvis Sam er heldig nok, så vil han også kunne vække hende op. Sam har holdt fast i bogen i mere end en uge. Endelig er han klar til at gå ned i kælderen og udføre et ritual. Er du også klar?

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,75 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: