Destinies

Model/varenr.: LKYTLDR01EN

"Det er måske det bedste historiedrevet spil jeg nogensinde har spillet!"
-Tabletop Together

Dette er et konkurrencepræget, historiedrevet eventyr- og udforskningsspil, der er en blanding af en app og et brætspil.

Det første i en serie af spil, der bruger et helt nyt system kaldet Destinies. Dette spil foregår i et mørkt middelalder-fantasy univers.

Destinies-systemet tilbyder en historiedrevet, app-understøttet, RPG-lignende brætspilsoplevelse uden behov for en spilmester. Hvert scenarie skildrer en del af en levende verden, fuld af mørke historier, episke NPC'er og mysterier, der skal løses. Hver spiller indtager rollen som en helt på en søgen efter at opfylde sin skæbne. Hver skæbne er et slutmål for karakteren og har mindst to, helt forskellige veje til sejr, der består af forgrenede serier af quests. Spillerne konkurrerer med hinanden om at skubbe verden mod deres egen skæbne.

Spillet bruger en app og Scan&Play-teknologi til at tilbyde spillerne en unik oplevelse fuld af dynamiske begivenheder, episke eventyr og en spilverden i konstant forandring. Hver tur opdager spillerne nye dele af verden præsenteret på brikker, udforsker dem og vælger et interessepunkt at besøge. Der lærer de mere om historien og træffer afgørende valg om, hvordan de ønsker at interagere med mennesker, væsner eller situationer, som de står over for der. Konsekvenserne af hvert valg er betydningsfulde og ændrer ofte verdens tilstand for altid.

 

Antal spillere: 1-3
I alderen: 14+
Spilletid: 120-150 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 4 pakker Purple - Standard European-sized Sleeves, 62 x 94 mm

329,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,85 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: