Grundspil

Descent: Legends of the Dark

Model/varenr.: FDLE01

I årevis har dine rejser ført dig til Terrinoths fantasy verden, hvor du har vovet dig ud i mørke skove, skyggefulde byer, gamle krypter og tågede moser… men din sande legende er blot ved at begynde.

Smed din egen legende sammen med dine venner, mens du rejser rundt i Terrinoths livlige fantasirige i Descent: Legends of the Dark, det ultimative samarbejds-dungeon-crawler brætspil for en til fire spillere! Drevet af sin fuldt integrerede gratis ledsagerapp, sætter spillet dig i rollen som en spirende helt med deres egen spillestil og evner. Sammen med dine usandsynlige ledsagere begynder du et uventet eventyr - et eventyr fortalt på tværs af de seksten quests i Blood and Flame-kampagnen. Gennem hele din kampagne vil du stå over for udøde, der lurer i tågerne, dæmoniske barbarer, der jagter i vildmarken, og endnu mere skræmmende fjender. Med 46 stykker 3D-terræn og 40 fantastiske helte- og monster-miniaturer, der trækker dig ind i spillet, ligger dit største eventyr foran dig!

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 4 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 14+
Spilletid: 120+ min
Sprog: Engelsk
749,00 DKK
Lager: 13 stk tilbage på lager
Vægt: 3,96 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer