DC Comics Dice Masters - Justice Campaign Box

Model/varenr.: WZK73123

DC Comics Dice Masters: Justice Campaign Box er den nyeste Dice Masters lancering for at rulle ind i din FLGS. Quarriors! og Dice Masters er globale hits fra WizKids ved hjælp af samme proprietære Dice Building Game platform udviklet af Mike Elliott og Eric M. Lang.

Justice indeholder ikoniske tegn fra Justice League og Legion of Doom som Superman, Wonder Woman, Metallo, Lex Luthor og meget mere! Med flere versioner af hver, vælg den der passer bedst til dit team!

Spillere kan pit Justice League mod Doom Legion eller blande dem sammen. Om spillere er interesseret i et spil eller to mellem tegneserier eller opbygning af det perfekte hold, er dette en udgivelse, der ikke må gå glip af!

Denne udgivelse er perfekt til både nye og erfarne spillere. Selvom du ikke har læst Justice, er dette et spændende indgangspunkt til et fantastisk spin på Justice League med betagende kunst.

Med mere end en femten tegn (og deres terninger!), Er DC Comics Dice Masters: Justice Campaign Box sikker på at levere en sidevendende oplevelse!

Hvad er en kampagnekasse? En kampagnekasse er fast indhold i en stor boks og har alt 2 spillere skal begynde at spille Dice Masters som Sidekick terninger, Basic Action Dice, regler og terninger.

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,808 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer