Curators

Model/varenr.: 60000023

Dette er et Euro-style brætspil for 1-4 spillere, hvor spillerne bygger museer og deres samlinger for at tiltrække besøgende.

Dit job som kurator er at udvide museet og dets samling. Med hjælp fra dine medarbejdere skal du bygge nye fløje og indsamle genstande, der skal udstilles på museet.

Medarbejderne er repræsenteret af fem jetoner, der bruges til at bestemme, hvilke forskellige handlinger du kan foretage i spillet. Vælg din handling fra de opadvendte jetoner, og vend jetonen om for at vise, at du har brugt den. Dette vil afsløre en anden handling på den anden side af jetonen, som du kan bruge på et senere tidspunkt.

På den anden side, hvis du nogensinde har to af den samme handling til rådighed på din tur, kan du vælge at fordoble din indsats. Det betyder, at du på en enkelt tur kan vende to jetoner og udføre dobbelt så meget arbejde.

I løbet af spillet får du låneaftaler for berømte genstande, som f.eks. "terningetårnet fra en romersk soldat" eller "kraniet fra neandertalmanden", fra andre museer. For at få point for disse genstande skal du gennemføre et tetris-lignende puslespil med farve- og rumtilpasning.

Når spillet slutter, vil kun ét museum stå som vinder og tage hjem med "prisen som årets museum".

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk, Italiensk, Fransk og Tysk

299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,524 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: