Aventuria: Nedime, The Caliph's Daughter Adventure Set

Model/varenr.: US25498

Sultan Hasrabal ben Yakuban, også kendt som Vindkongen, Magikersultanen og Mesteren af de seks elementer - har kidnappet Nedime, kaliffens datter. Mange andre modige helte har allerede forsøgt at befri hende, og ingen af dem er nogensinde blevet set igen! Kan du stå imod jinns, mytiske dyr og andre mærkelige væsner fra Tulamadian Nights for at befri Nedime?

Nedime, The Caliph's Daughter Adventure Set er et solo-eventyr til Aventuria: The Adventure Card Game. Brug de 60 kort i stort format til at bygge sultanens palads. Derefter skal din helt snige sig ind, nat efter nat, for at udforske paladset og lytte til dets mystiske indbyggeres historier. Dit mål er at befri kaliffens datter Nedime; men først skal du afdække talrige hemmeligheder og besejre legioner af fjender. Én ting er sikkert: det vil tage mange nætter og mange paladsudforskninger at nå dit mål!

Dette eventyr er designet til en enkelt helt og indeholder mange nye spilmekanikker for at holde solospil varieret og spændende. Men hvis du har lyst, kan du også bruge Multiplayer Mode til at opleve eventyret som en gruppe (2-6 spillere). En storstilet paladsplan, Hasrabal-kort, historiekort, skæbnekort, hjertekort og mange andre spilelementer sikrer, at hvert ny tur ind i sultanens palads er en spændende udfordring, hvor du aldrig er sikker på, hvad der venter din helt.

Hele eventyret tager 8-12 sessioner at gennemføre, med en spilletid pr. session på cirka 60 minutter.

For at spille dette spil skal du også bruge Aventuria: The Card Game grundspillet.

259,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,04 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: