Armata Strigoi

Model/varenr.: PEG2724

Den evige kamp mellem vampyrer og varulve er ved sin ende. Den sidste vampyrmester og hans lærling, the Strigoi fra Wallachia, bor i den gamle fæstning Tismana: en fæstning hjemsøgt af onde udødelige væsener. Ikke desto mindre forbereder POWERWOLF - sønner af legenderne af natten og hæren fra Armenien - forsvarerne for den "rigtige sandhed" sig til et sidste hektisk angreb, vel vidende, at der ikke er nogen alternativer til sejr!

Armata Strigoi er et brætspil, hvor Powerwolf vinder eller taber som et hold, men hver spiller træffer deres egne beslutninger om deres handlinger og bevægelser. Hver spiller repræsenterer en af ​​Powerwolf-heltene, der angriber Strigoi's fæstning som en samlet gruppe. For at vinde er de nødt til at besejre begge vampyrer. Imidlertid er de to fjender først usårlige, og deres vitalitet er bundet sammen med deres fæstning, så når den første vampyr er taget ned, vil hele strukturen begynde at smuldre og kollapse, hvilket gør sejren til et kapløb mod tiden!

Powerwolf handler kollektivt, men er en gruppe varulve under et hæsblæsende angreb og er derfor ikke et højt organiserede hold, der kan udtænke og vedligeholde indviklede strategier og taktikker. Derfor er det forbudt for spillerne at dele detaljer om deres kort, skønt de kan tale med hinanden, foreslå fælles handlinger eller helbrede en kammerat.

Sejr opnås ved at besejre begge Strigoi. For at gøre dem sårbare skal Powerwolf først samle blodpoint ved at decimere de nattens medskabninger, som hjemsøger fæstningen. Under deres søgen kan de også indsamle våben og magiske artefakter.

Hvis den ene Strigoi omkommer, bliver den anden straks til en Supreme Master Vampire, hvilket gør dem endnu mere dødbringende. På samme tid begynder fæstningen at smuldre sammen og kollapse rum for rum. Hvis begge Strigoi besejres, vinder Powerwolf-holdetspillet. Det er ikke en let opgave, men lad jagten begynde!

Dette spil er lavet i samarbejde med heavy metal bandet POWERWOLF.

Antal spillere: 2-5
I alderen: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Sprog: Engelsk, tysk, italiensk, fransk og spansk

399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,408 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer