Arkham Noir: Case #2 – Called Forth By Thunder

Model/varenr.: LDNARK02

Randolph Carter sidder overfor dig ved dit skrivebord. "Statspolitiet har kraftigt rådet mig til at holde mig ude af området." En død ledsager og to andre mangler, formentligt også døde; Carter var fra en rig familie, hvilket stort set forklarede, hvorfor han ikke var i fængsel. "Uh huh" er al den entusiasme, du kan mønstre. Han fortsætter: "Vi undersøgte den snigende død, der forfølgede lokalbefolkningen. Fattige, forhutlede typer, efterkommere af de hollandske kolonister, der engang bosatte sig på landet. Typer satte mig på sagen, og nu er han naturligvis ikke at finde. Ting kom ud af kontrol, og jeg spekulerer på, om du vil afslutte efterforskningen for mig? " Gamle penge trumfer ingen penge, når lejen forfalder, så du fortæller ham, at du vil køre ud til Catskills og kigge rundt. "Tag en paraply med. Der er frygtelig mange storme i området."

Arkham Noir er et solo-kortspil inspireret af de indbyrdes forbundne historier af H. P. Lovecraft og andre forfattere, her genfortalt som noir-detektivhistorier. Hver sag står alene. I sag nr. 2 - Called Forth By Thunder, vil du som privat efterforsker Howard Lovecraft undersøge begivenheder baseret på historierne: "The Lurking Fear" (1923) og "The Diary of Alonzo Typer" (1938). Nye elementer som stormkort og formelkort introduceres, hvilket vil tvinge spillerne til at tackle de nye udfordringer på andre måder.

Antal spillere: 1
I alderen: 14+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 x Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

129,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,19 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: