Arkham Noir: Case #1 - The Witch Cult Murders

Model/varenr.: LDNARK01

Walpurgis Night, May's Eve, er altid et mareridt i det hekseplagede Arkham. Der er onde ting, og et barn eller to forsvinder ofte. I år har studerende ved Miskatonic University, der beskæftiger sig med okkulte studier blevet fundet myrdet. Arkham Police har i henseende til din usædvanlige ekspertise bedt om din hjælp til at komme til roden af ​​sagen. Tiden er afgørende, for efter Walpurgis Night bliver sporet koldt, og de skyldige trækker sig tilbage til skyggerne indtil den næste heksesabbat, hvor den næste cyklus af dødsfald begynder.

Som privat efterforsker Howard Lovecraft vil du undersøge begivenheder baseret på historierne "The Dreams in the Witch House" (1933), "The Thing on the Doorstep" (1933) og "The Unnamable" (1923).

Arkham Noir er et kabale-inspireret kortspil om de sammenkoblede historier af H. P. Lovecraft og andre forfattere, genfortalt som noir-detektivhistorier. Hver sag står alene.

Gameplay består i at tilføje kort til åbne sager, skabe linjer til efterforskning i et forsøg på at løse dem. Det ultimative mål er at score fem "puslespil" ledetrådskort for at samle det store billede, før du løber tør for tid eller mental stabilitet. Hvert ny blandet dæk er starten på en unik udfordring med justerbare sværhedsgrader for at rumme alle niveauer af spillere.

Antal spillere: 1
I alderen: 14+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 x Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

149,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,2 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer