Agents of Mayhem: Pride of Babylon

Model/varenr.: 1000AYG

Baseret på Volition Deep Silver computterspillet er Agents of Mayhem: Pride of Babylon et kompetetivt miniaturespil i 32 mm skala, der sætter den onde LEGION (League of Evil Gentlemen Intent On Obliterating Nations) mod de mere heroiske, men potentielt lige så kaotiske og destruktive MAYHEM (Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds).

Spillet spilles ud på et bræt med modulopbyggede bygninger på flere etager, der kan ødelægges og ændres, som slaget raser videre. Miniaturekampene i sig selv er asymmetriske, da LEGION-spilleren fører en hel hær af forskelligartede og frygtindgydende robotter, dark matter kræfter, kæmpe golemer og dommedagsmaskiner, mens MAYHEM-spilleren skal bygge et team af tre elit agenter og give dem unikke opgraderinger til at bygge videre på deres individuelle styrker og delte synergier.

Spillet indeholder en kampagne, der giver MAYHEM-spilleren mulighed for at bevare deres agenters fremskridt og opgraderinger gennem en række missioner, mens LEGION-spilleren bruger mere skræmmende og farlige tropper med tiden. Valg, sejre og nederlag og bygninger og blokke, der er beskadiget og ødelagte i kamp, ​​vil påvirke senere missioner og sikre, at hver kampagne forløber forskelligt.

Antal spillere: 2-4
I alderen: 13+
Spilletid: 60-120 minutter
Sprog: Engelsk

599,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 4,606 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: