KV128 Stormsurge

Model/varenr.: GW56-18

KV128 Stormsurge er en absolut kolos af en maskine, der styres af kandidater fra Ves'oni'Vash og er designet som en platform til ekstremt tunge våben. De er ikke så manøvredygtige som en Riptide, men er i stedet afhængige af tyk panser og ødelæggende udrustning, og disse enorme, firkantede ballistiske dragter er i stand til at ændre slagets gang på få sekunder med en afgørende salve af forbløffende ildkraft. Stormsurge er udstyret med thrusters til at modvirke tilbageslag, fyldt med pulsvåben og missilkapsler og er T'au Empire's Titan-dræber.

Stormsurge er udstyret med en helt utrolig mængde offensiv ildkraft - to missilkapselaggregater, en pulse driverkanon, en pulse ARC-kanon, to ballistiske burstkanoner, to airbust frag projektorer og twin-linked flamers!

Dette flerdelte plastiksæt indeholder alle de nødvendige komponenter til at bygge en KV128 Stormsurge, T'au Empire's ballistiske dragt. Det indeholder forbløffende 171 komponenter - fire hovedvarianter, to pilotenheder, en reaktorsuite, to benheder og to sæt stabiliserende thrusters! Forskellige ventilationsåbninger og samlinger kan modelleres valgfrit lukkede eller åbne, og hele miniaturen har en utrolig posibilitet. Inkluderer en Citadel 170mm Oval base.

989,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,489 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: