Commander Shadowsun

Model/varenr.: GW56-29

O’Shaserra, Commander Shadowsun, er en superlativ kriger og en utrolig strategiker. Hun springer rundt på slagmarken i sin XV22 Battlesuit og bruger dets avancerede målretningssystemer og sofistikerede cloaking-teknologi til at identificere hendes mål og forfølge dem uset. Med hendes brede vifte af dødbringende våben er hun næsten enhver fjendes bane - hendes fusion blasters gør en hån ud af hård rustning, hendes missilepod flækker op i lette køretøjer og hendes flechette launcher strimler enhver, der kommer for tæt på med en byge af knivskarpe skud.

Som den ubestridte mester i Kauyon - den militære strategi fra Fire Caste kendt som Patient Hunter - er O’Shaserra en fuldbyrdet general og vil være den perfekte Warlord til din T’au Empire-hær.

Shadowsuns banebrydende battlesuit er udstyret med en flechette launcher, to højenergi fusion blasters (som begge kan erstattes med en spredt fusionsblaster), en light missilepod og en pulsepistol. Hun er også ledsaget af en MV37 Advanced Guardian Drone og en MV62 Command-link Drone.

Dette sæt leveres i 52 plastkomponenter og indeholder 1x Citadel 50mm Round Base, 2x Citadel 32mm Round Bases og 2x Long Flying Stems.

295,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,126 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer