Kroot Hunting Pack Army Set

Model/varenr.: GW56-66

Kroot Hunting Packs er afhængige af hurtighed, feltarbejde og snuhed for at udligne fordelene ved fjender med tungere panser, før de bruger Kroots naturlige grusomhed til at vinde.

Denne massive boks indeholder hele 26 miniaturer og et kodeks til enten at starte en ny T'au Empire-hær eller føje til din eksisterende samling. Denne afbalancerede æske fokuserer på T'au's Kroot-allierede, ledet af en War Shaper og støttet af en Flesh Shaper. Kernen i æsken er to enheder med 10 Kroot Carnivores, alsidigt infanteri, der tilføjer nogle nærkampsmuligheder til T'au-imperiets hære. De er ledsaget af nogle tunge drenge - tre Krootox Rampagers til at bryde fjendens linjer, og en Krootox Rider med tunge våben.

Der medfølger også et sæt med 44 praktiske datasheet-kort og et eksemplar af Codex: T'au Empire med et omslag, der er eksklusivt for dette sæt. Denne indbundne bog på 136 sider indeholder T'au-imperiets historie og overleveringer, inspirerende illustrationer og fotografier af miniaturer samt de regler, du skal bruge for at slippe disse kræfter løs i dine Warhammer 40.000-spil.

Dette sæt indeholder følgende plastikmodeller i flere dele:

  • 1x Kroot War Shaper
  • 1x Kroot Flesh Shaper
  • 20x Kroot Carnivores
  • 1x Krootox Rider
  • 3x Krootox Rampagers

Dette bokssæt indeholder også:

  • 1x 136-siders Codex: T'au Empire
  • 44x Datasheet Cards: T'au Empire

Alle modeller leveres med deres passende baser.

Disse miniaturer leveres umalede og kræver samling.

Kodekset er til 10th Edition og indeholder en engangskode til at låse op for Codex: T'au Empire-indhold i Warhammer 40.000: The App, når det er tilgængeligt.

1.209,00 DKK
Lager: 5 stk tilbage på lager
Vægt: 2,18 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: