T'au Empire Hammerhead Gunship

Model/varenr.: GW56-11

Som et sultent rovdyr på jagt er Hammerhead Gunships et truende syn. Det skimmer over en planetens overflade med sin massive tårnmonterede kannon, der svinger frem og tilbage for at spore potentielle mål, før de sender en ødelæggende salve der vaporiserer fjenden.

Hammerhead Gunship-kit er et imponerende midtpunkt i en samling af T'au Empire-miniaturer. Bemærkelsesværdigt ved fartøjet er den sidevejs udstrakte ende, hvis spidser kan indeholde et par burst-kanoner eller smarte missilsystemer, eller endda to MV1-Gun Drones, der kan løsnes midt under kampen for at fungere som en separat enhed. Dens slanke paneler bukker sig op mod et bredere legeme, der kan understøtte en frygtelig tårnmonteret kannon - enten en Railgun eller Ion cannon - som kan dreje i forskellige retninger. Den har to vektoriserede motorer, som også kan vippes i forskellige vinkler. Sættet leveres også med et par valgfri opgraderinger af våben i form af stærke søgende missiler.

Dette flerparts plastik indeholder 88 komponenter og et T'au overføringsark, og kan samles som enten et Hammerhead Gunship eller et Sky Ray Gunship.

Dette sæt leveres umalet og kræver montering - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Lim og Citadel Maling.

379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,487 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: