Grundspil

World Control

Model/varenr.: 13180

Alle regeringer har mislykkedes, og du tager rollen som en global spiller med private hære og trillioner i kontanter på en stræben efter at tage den største del af verden ud på ethvert nødvendigt grundlag.

Du kan spille kontrolkort i stedet for rullende terninger til at planlægge dine bevægelser og forlade intet op til tilfældighed. Få flere kontrol-kort og enheder ved handel ressources, der produceres i dine byer. Skift dine menneskelige ressourcer til mere lukrative steder ved at krydse grænser og knuse din konkurrence med trillioner af gæld. Ingen mulighed eller ønske om at betale din gæld? Bare erklære krig og erobre dine mest populære globale byer. Pre-emptive airstrikes, censurere nyheder, indflydelse via uddannelse og religion. . . der er mange muligheder for at styrke din position på dit mål til total vindende.
Spillere kan tweet egne falske nyheder ved spillet for at få de nyeste afspiller-genererede arrangementskort til øjeblikkelig udskrivning og spil, så spillet bliver aldrig gammelt.

WorldControl beskrives som en trio af klassikere som risiko, monopol og catan, men med det taktiske element i at få kontrol over chancen, gør det til et mere komplekst og nuanceret spil end de terninger, der ruller op.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 12+
Spilletid: 120+ min
Sprog: Engelsk
499,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,374 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: