Grundspil

Wakening Lair

Model/varenr.: RDG704006

I hjertet af en tæt skov ikke langt fra din landsby ligger en hule, der blev bygget for længe siden af en ældgammel ondskab. Der har været stille i generationer, men nu breder der sig en giftig stank fra indgangen, og foruroligende lyde indefra signalerer, at noget frygteligt er ved at vågne. Tør du vove dig ned i dybet og bekæmpe de monstre, der lurer derinde?

Wakening Lair er en fuldt kooperativ dungeon delve for 2-6 spillere, der påtager sig rollerne som heroiske eventyrere, der er gået sammen for at besejre monstrene, der bor i en nærliggende hule. Spil helte fra ni forskellige karakterklasser, hver med unikke evner til at hjælpe med at besejre fjender. Dobbeltsidede heltekort giver både mandlige og kvindelige versioner af hver klasse, så der i alt er 18 helte at vælge imellem.

En række monstre, ni forskellige monstrøse rædsler og tilfældig opvågning af bossmonstre ændrer spillets fortælling, hver gang du spiller. Seks forskellige rumtyper kan give dig en angrebsbonus, hvis din karaktertype matcher rummets fordel. Våben har karakterpræferencer, og hvis du bevæbner dig med de rigtige våben, kan du øge styrken af dine angreb. Brug magiske genstande til at få nye angreb, healing eller andre boosts til dig selv eller dine gruppemedlemmer. Monstre har angrebssårbarheder og immuniteter, så du er nødt til at passe på og kæmpe med de bedst egnede medlemmer af dit hold!

Spillerne skiftes til at udforske rummene i Wakening Lair, besejre monstre, desarmere fælder og samle våben og magiske genstande. Udstyr disse genstande for at maksimere din helts evner, alt sammen som forberedelse til at besejre den slumrende monstrøse terror, der vil vågne hvert øjeblik. Når det sker, har du brug for alle dine kræfter for at forhindre det i at flygte fra hulen og ødelægge landet!

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 14+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,804 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer