Wakening Lair

Model/varenr.: RDG704006

Wakening Lair er en fuldt co-operativ dungeon spil for 2-6 spillere, der tager rollen til heltemodige eventyrere sammen for at besejre monstrene, der befinder sig i en nærliggende lair. Spil helte fra ni forskellige karakterklasser, hver med unikke evner til at hjælpe med at overvinde fjender. Dobbeltsidede heltkort giver både mandlige og kvindelige versioner af hver klasse til i alt 18 helte at vælge imellem.

Spillerne skifter om at udforske værelser i Wakening Lair, besejre monstre, afvæbne fælder og indsamle våben og magiske genstande. Udstyr disse ting for at maksimere din helts evner alt i forberedelse til at besejre den slumrende Monstrous Terror, der er bundet til at vække til enhver tid. Når det gør, skal du have al din kollektive kraft for at undgå at flygte fra landsbyen og ødelægge landet!

En række forskellige monstre, ni helten klasser, seks forskellige Monstrous Terrors OG randomiseret boss monstervågning ændrer spillet fortælling hver gang du spiller. Gør dig klar til en RPG-følelse i et let at spille kortspil, der får dig til at komme tilbage til bordet igen og igen for at prøve nye helt og våbenkombinationer og gruppestrategier.

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,804 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer