Viscounts of the West Kingdom

Model/varenr.: RGS2127

Dette brætspil er sat på et tidspunkt, hvor kongens indflydelse begyndte at falde, ca. 980 e.Kr. Ved at vælge fred frem for velstand begyndte vores engang stærke konge at tilbyde vores fjender guld og jord for at lægge deres økser. Men fred er en dyr affære. Som fattigdommen spredte sig, mistede mange mennesker troen på kongens evne til at lede og søgte uafhængighed af kronen. Efter at have vundet gunst ved hans hof er vores fremtid også blevet usikker. Som viscounts skal vi være kloge og beslutsomme. Loyalitet skal opretholdes, men det er vores prioritet at vinde gunst blandt folket, hvis magten pludseligt skifter hænder.

Målet med Viscounts of the West Kingdom er at være den spiller, der har flest sejrspoint (VP) i slutningen af ​​spillet. Point opnås ved at opføre bygninger, skrive manuskripter, arbejde på slottet og erhverve skøder til nyt land. Spillere begynder med en håndfuld byfolk, men bør hurtigt søge mere passende talenter til at fremme deres bestræbelser. Hver tur vil de rejse rundt i kongeriget og søge at øge deres indflydelse blandt de forskellige områder af samfundet. Spillet slutter, når Kongeriget når fattigdom eller velstand - eller potentielt begge dele!

Antal spillere: 1-6
I alderen: 12+
Spilletid: 60-90 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm
  • 2 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

349,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,4 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer