Grundspil

Viscounts of the West Kingdom

Model/varenr.: RGD2127

Viscounts of the West Kingdom foregår på et tidspunkt, hvor kongens regeringstid begyndte at falde, omkring 980 e.Kr. Vores engang så stærke konge valgte fred frem for velstand og begyndte at tilbyde vores fjender guld og land for at lægge deres økser. Men fred er en skrøbelig affære. Efterhånden som fattigdommen bredte sig, mistede mange mennesker troen på hans evne til at lede og søgte uafhængighed fra kronen. Siden han fandt nåde for sine domstole, er vores fremtid også blevet usikker. Som vicekonger må vi være kloge og beslutsomme. Loyalitet skal opretholdes, men at vinde folkets gunst skal være vores prioritet, hvis der skulle ske et pludseligt magtskifte.

Målet med Viscounts of the West Kingdom er at være den spiller, der har flest sejrspoint (VP) ved spillets slutning. Man får point ved at opføre bygninger, skrive manuskripter, arbejde på slottet og erhverve skøder til nyt land. Spillerne begynder med en håndfuld byboere, men bør hurtigt søge efter mere passende talenter for at fremme deres bestræbelser. Hver tur vil de rejse rundt i kongeriget for at øge deres indflydelse i de forskellige dele af samfundet. Spillet slutter, når kongeriget når fattigdom eller velstand - eller potentielt begge dele!

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm
  • 2 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 12+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,4 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: