Vault Wars (2nd Edition)

Model/varenr.: FGGVW02

Mange helte går i kamp, ​​men nogle vender aldrig tilbage; de efterlader deres værdsatte ejendele. Du vil være en del af budkrig for de Vaults de efterlod, for at få værdifulde genstande - hver giver guld, sejrspoint eller nye evner. Overbyd dine modstandere, brug artefakter for at få nye evner og find det udstyr, som dine kommende helte søger for at vinde i Vault Wars.

Spillere skiftes som auktionsmester, hvilket fører til en kamp for at sælge Vaults fulde af genstande til de andre spillere.

  • Hver Vault giver en unik oplevelse, der introducerer nye måder for spillerne at byde på.
  • Ingen spiller ved helt, hvad der er i en Vault, og der er masser af skrammel at narre dine modstandere til at byde på.
  • Mellem auktionerne kan spillere sælge deres varer for at få guld eller gemme dem til Victory Points - men lagerplads er ikke gratis.
  • Sammel ædelstene for massive sejrspoint, våben for at få masser af guld eller sjældne artefakter for at få stærke evner.
  • Hver spiller har novice helte, der leder efter bestemte emner og giver bonus-sejrspoint (men prøv at holde det hemmeligt for dine modstandere).

Den spiller, der har flest sejrspoint efter alle auktionerne, vinder!

Antal spillere: 3-5
I alderen: 13+
Spilletid: 45-60 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

179,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,464 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer