Grundspil

V-Wars

Model/varenr.: IDW00923

V-Wars sætter menneskeheden op mod vampyrer i en total global krig. Endnu mere skræmmende er det, at vores mest trofaste allierede kan skifte side når som helst, for denne nye form for vampyrisme spredes ikke ved bid, men ved en virus, der aktiverer junk-DNA i sit offer og forvandler dem til vampyrer. Tag kommandoen over de 120 meget detaljerede miniaturer, der følger med, og kæmp for at redde verden, men pas på, for spillere, der kæmper ved din side i den ene runde, kan være på nakken af dig i den næste, for i V-Wars spreder virussen sig hele tiden.

V-Wars begynder som et samarbejdsspil, men det ændrer sig, efterhånden som spillerne afslører sig som vampyrer, eller virussen får fat i inficerede spillere og tvinger dem til at skifte side midt i spillet.

I V-Wars forsøger vampyrerne at infiltrere verdens regeringer og overtage menneskebyer, samtidig med at de forsøger at få offentlighedens sympati til at anerkende dem som ofre for et virusudbrud og ikke bare som koldblodige mordere. Imens forsøger menneskene at dæmme op for vampyrernes fremmarch ved at slå tilbage mod deres skjulte angreb og direkte oprør.

Vampyrerne vinder med det samme, når de har opnået en balance mellem bykontrol og offentlig sympati til et punkt, hvor deres sejrsmarkør og sympatimarkører når hinanden på vampyrsejrsbanen, eller alternativt deltager i en venteaktion længe nok til at opbruge alle spillerkort. Mennesker vinder ved at placere seks byer under undtagelsestilstand i forskellige regioner af verden, eller hvis vampyrernes sympatimarkører er reduceret til nul på vampyrsejrsbanen.

Min. Antal Spillere: 3
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 14+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
495,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,08 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: