Grundspil

Underwater Cities

Model/varenr.: PEG05647

I Underwater Cities, som tager ca. 30-45 minutter pr. spiller, repræsenterer spillerne de mest magtfulde hjerner i verden, hjerner, der på grund af jordens overbefolkning er nomineret til at etablere de bedste og mest beboelige undervandsområder som muligt.

Hovedprincippet i spillet er kortplacering. Tre farvede kort placeres langs kanten af hovedpladen i 3 x 5 felter, som også er farvede. Ideelt set kan spillerne placere kort i felter med samme farve. Så kan de udføre både handlinger og fordele: den handling, der er afbildet i feltet på spillepladen, og også den fordel, kortet giver. Handlinger og fordele kan give spillerne mulighed for at indtage råmaterialer; at bygge og opgradere bykupler, tunneler og produktionsbygninger såsom gårde, afsaltningsanlæg og laboratorier i deres personlige undervandsområde; at flytte deres markør på initiativsporet (hvilket er vigtigt for spillerækkefølgen i næste tur); at aktivere spillerens "A-kort"; og at samle kort, både specielle og grundlæggende, der giver bedre beslutningsmuligheder i løbet af spillet.

Alle de næsten 220 kort - uanset om de er specielle eller basale - er opdelt i fem typer alt efter, hvordan og hvornår de bruges. Undervandsområder er planlagt til at være dobbeltsidede, hvilket giver spillerne mange muligheder for at opnå VP'er og endelig vinde.

 

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 12+
Spilletid: 120+ min
Sprog: Engelsk
399,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,869 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: