Grundspil

Twin Tin Bots

Model/varenr.: FLG-005

Utroligt! Den luskede tyv, der har arbejdet uforstyrret i månedsvis, er ved at blive fanget! Efter mange mislykkede forsøg har et hold detektiver et hemmeligt våben: et vidne. Men dette vidne er ret underligt; han kan ikke huske noget om de kriminelles udseende, men han ved alt om deres vaner og adfærd. Vil efterforskningsholdet være i stand til at finde frem til forbryderen alene ud fra disse elementer?

I Insoliti Sospetti ("Usædvanlige mistænkte") er en spiller vidnet, og de andre spillere spiller rollen som efterforskningsholdet. Vidnet kender den skyldiges virkelige identitet og forsøger at få holdet til at ramme den kun med sine svar. Holdet stiller spørgsmål til vidnet og vil, afhængigt af hans svar, udelukke de uskyldige mistænkte, efter at spillerne har diskuteret, hvad de har lært.

Insoliti Sospetti kan også spilles i konkurrence eller i samarbejde (hold mod hold). I sidstnævnte tilfælde oprettes et gitter med tolv mistænkte. Hver runde afslører holdet et spørgsmålskort, og vidnet skal svare ja/nej. Alt efter svaret skal holdet fjerne mistænkte, indtil der kun er den skyldige tilbage på spillepladen.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 10+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,828 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: