Grundspil

Twilight Inscription

Model/varenr.: FTIN01

Lazax-imperiet er brændt til aske, forkastet af sine undersåtter. Eftervirkningerne var tragedie og småkonflikt i lige høj grad, en tid med tab og udmattelse. I de efterfølgende mørke år trak galaksens fraktioner sig tilbage og genvandt deres styrke. Nu kigger de på stjernerne og ser en mulighed - en chance for at genvinde det tabte. En chance for at omdefinere galaktisk civilisation. En chance for at sætte deres præg på stjernerne.

Twilight Inscription, et episk roll-and-write-spil for en til otte spillere, tilbyder en oplevelse, der ikke ligner noget Fantasy Flight Games har lavet før. Med en begrænset pulje af ressourcer til din rådighed skal du omhyggeligt styre Navigation, Expansion, Industry og Warfare, mens du samler sejrspoint og optjener din ret til tronen på Mecatol Rex. Vil din fraktion blive de nye herskere af galaksen? Eller vil dit spirende imperium forsvinde i glemslen? Alt kan ske i dette strategiske spil, der kan spilles i det uendelige!

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

  • 2 pakker Orange - Tarot-sized Sleeves, 73 x 122 mm

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 7-10
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
419,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,42 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: