Tudor

Model/varenr.: 5440AYG

I Tudor er du en Herre i domstolen af ​​kong Henry VIII. Her placerer du dine Courtiers blandt de indflydelsesrige herrer, der giver dig handlinger, der giver dig mulighed for at manøvrere dine familiemedlemmer til høje afdelingskontorer og få deres respektive ringe af prestige og magt.

Spillerne vender sig om at placere deres Courtiers ind i de tre publikumskamre, hver med unikke handlinger. Derefter vil hver spiller placere deres ene herre i et kammer efter eget valg. Kun Courtiers i et publikumskammer med enhver spillerens herre, der er til stede, vil kunne bruge kammerets handlinger. Men pas på, da der kun er et begrænset antal pladser til rådighed i hver afdeling, og konkurrerende familier kan skubbe dig ud af en afdeling!

Derefter bliver alle spillere Courtiers, i Chambers with a Lord, omvendt og udfører en af ​​de to handlinger i deres kamre. De magtfulde herrer kan også tage begge handlinger i den afdeling, de besætter. Kammerhandlinger giver dig mulighed for at få Court Cards og flytte dine Courtiers i Throne Room til rum med square Court Tokens, der repræsenterer forskellige fraktion interesser og krav ved retten. Du indsamler disse domstole, som er en måde at vinde Prestige på retten.

Når du når øverste plads på et domstolskontor i Royal Court, får du den titel - repræsenteret af en ring. En spillerens ringe placeres og vises på deres individuelle spillerhåndskærme. Placering af dine Ringe på forskellige fingre udprojekter dine interesser, hensigter og tilbøjeligheder til de andre spillere, fordi forskellige positioner forbedrer specifikke handlinger, som dine Courtiers tager i Audience Chambers!

Du skal altid være opmærksom, fordi en anden spiller kan gribe din domstolskontor, sparker din kontorindehaver ud i skændsel og derefter tage en af ​​dine ringe!

Spilleren med den mest prestige i kampen slutter vinder!

I hvert spil Tudor vælger du at spille et af mange scenariekort, hver med deres egne specielle regler, der kan ændre spillet på dramatiske måder. Derudover vælger du to forskellige scorekort for at variere gameplay, hvilket skaber en strategisk oplevelse med exceptionel afspilningsevne.

499,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: