Tiny Epic Tactics

Model/varenr.: GLGTET

Brætspillet Tiny Epic Tactics anvender et simpelt kampsystem med variabel spillerkræfter og 3D-terræn for at opnå utallige lag af strategi og sjov. Det tilbyder både muligheden for at spille mod hinanden, spille sammen og som solospil.

Erobre dine modstandere i taktisk kamp, ​​hvor enhver beregnet bevægelse betyder noget ... eller rejse over landet og gennem hulerne i et storslået kooperativ / solo-eventyr!

Inde i spilboksen er der 5 mindre kasser og et kort/rulle. Spillere sætter spillet op ved at placere disse 5 bokse plus boksens bund på rullen i bestemte områder. Dette skaber spillepladen, som spillerne vil udforske og kæmpe på.

I Tiny Epic Tactics vil spillerne have et hold bestående af 4 unikke helte: en fighter, en troldmand, en rogue og et dyr. Hver hero-type og hver karakter inden for den type tilbyder unikke fordele ved bevægelse, angreb og/eller støtte. At finde synergien i dit hold er nøglen til sejr.

I spil mod hinanden kæmper spillerne med deres hold imod hinanden i forsøg på at score de fleste sejrspoint. Hver tur vil spillerne have 3 handlinger, der skal tildeles på tværs af deres hold. De kan bevæge sig og/eller angribe med deres helte. Sejrpoint belønnes for områdekontrol, fjendens helte erobret og at holde sine helte i live. At få fuld kontrol over et eller flere specifikke områder giver de flest sejrspoint.

Når et bestemt antal områder er fanget, eller en af ​​spillerne har mistet alle deres helte, udløses slutspillet.

Tiny Epic Tactics tilbyder en helt anderledes oplevelse som solo- og samarbejdsspil. I disse tilstande vil spillere rejse over kortet, kæmpe for mod skjulte fjender og udforske huler (trykt på det indre af hver af boksene). Målet er at erhverve sig skatte, der tilhører fjenden fra disse huler, mens du holder dine helte i live. Når spillet er slut, uddeles sejrspoengene baseret på hvor mange skatte, du har taget fra fjenden, og hvor mange af dine helte, du holdt i live.

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 30-60 minutter
Sprog: Engelsk

219,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,36 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer