Tiny Epic Mechs

Model/varenr.: GLGTEM

Det er året 3030, og teknologi tilbyder menneskeheden ufattelig underholdning. Det, der plejede at være virtual reality, er nu virkeligheden, og sport, der engang besatte din fladskærm, optager nu verdenscenen. Den største af dem legemliggør udviklingen og integrationen af ​​atletik og maskiner. En gang hvert femte år trækker hundreder af millioner seere ind for at være vidne til det skue, der er M.E.C.H.s: Mechanized Entertainment Combat Heroes.

Tiny Epic Mechs er et spiller vs. spiller action-programmeringsspil i arena-stil. Den har ITEMeeples med plaststøbte kraftpanser og en Mech-dragt, som ITEMeeples faktisk passer ind i.

I Tiny Epic Mechs tager spillerne rollerne som meget dygtige og atletiske Mech-piloter. De konkurrerer i free-for-all kampe i løbet af seks runder. I hver runde vælger spillerne fire af otte tilgængelige handlinger, der skal programmeres. Disse handlinger holder dig i bevægelse rundt på arenaen, mens de giver dig mulighed for at indsætte højt-scorende defensive tårne, plante eksplosive landminer med skjulte værdier, samle ressourcer, købe våben og power op til din Power Armor eller til sidst den meget efterspurgte Mech-dragt . Mens hver spiller har deres egen Power Armor, er der kun en Mech-dragt, der er forbeholdt den der  gør sig fortjent til den.

Dine programmerede handlinger spilles en ad gangen rundt om bordet, indtil alle spillere har udført deres fire handlinger. Når du krydser stier med en anden spiller, udbryder kamp. Under kamp udveksler spillere skud, indtil en spiller er ude af ammunition og skal trække sig tilbage, eller bliver besejret og tvunget til at nulstille.

Kampen er hurtig, og du kan kun bruge hvert våben én gang pr. kamp, så jo flere våben du har, jo længere holder du. Våben kategoriseres i tre typer, og hver type trumfer en af ​​de andre typer. Hvis du timer dine våben korrekt, kan du modvirke din modstander og løsne et mere magtfuldt angreb og få en fordel over dem. At give en masse skade på din modstander vil more publikum og tjene dig masser af point, hvilket bringer dig tættere på sejr. Du scorer også sejrspoint hver anden runde baseret på områdekontrol og hvem der kontrollerer Mechen. I slutningen af ​​spillet tjener du også point for hvert våben, du ejer.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 30-60 minutter
Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,364 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer