Tiny Epic Galaxies: Beyond the Black Expansion

Model/varenr.: GLGTEGBTB

Jeres galakser har udvidet sig til det kendte rums udstrækning. I overlapper med jeres rivaler og kæmper med næb og kløer om frugtbare planeter. Nu er det tid til at udvide horisonten. Nu er det tid til at opgradere jeres skibe til grænserne for nutidens teknologi og gøre dem klar med de tapreste piloter. Nu er det tid til at gå ud over rummets dybe mørke og ind i det virkelig ukendte univers...

I Tiny Epic Galaxies: Beyond the Black har spillerne adgang til fire nye skibe, som de kan opgradere deres oprindelige skibe til. For at gøre dette skal de hyre specialiserede piloter. Der er mange piloter at hyre, og hver af dem har en unik, særlig evne. Piloterne er også specialiserede i, hvilke skibe de er uddannet til at bruge. Hvis man hyrer den rigtige pilot til et skib, reduceres pilotens omkostninger. Jo flere skibe en pilot er specialiseret i, jo svagere er hans særlige evne. Piloter hyres ved at bruge ubrugte terninger, der svarer til de fire forskellige skibstyper, og som er sejrspoint værd under spillet. Piloterne blandes i en bunke og spredes ud som planeter.

Derudover introducerer Tiny Epic Galaxies: Beyond the Black en udforskningsmulighed, hvor spillerne kan presse deres held. Det giver spillerne mulighed for at vove sig ud over planeterne og ud i det dybe rum, hvor de kan støde på dværgplaneter, der er sejrspoint værd, eller sjældne materialer, der giver ressource ... eller de kan støde på kosmiske trusler som solstorme, sorte huller og endda supernovaer. Uanset hvad giver udforskning af det dybe rum spilleren udforskningsbadges. Disse badges tælles sammen i slutningen af spillet, og spillerne belønnes med bonussejrspoint baseret på, hvem der har flest af en bestemt badgetype. Der er fire typer badges at samle på.

Tiny Epic Galaxies: Beyond the Black kommer også med ekstra planeter og nye og spændende hemmelige missioner at udforske!

Antal spillere: 1-5
I alderen: 14+
Spilletid: 30-45 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 pakker Blue - Square-sized Sleeves, 73 x 73 mm
199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,323 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: