Tiny Epic Defenders: The Dark War

Model/varenr.: GLGTEDTDW

"Tiny Epic Defenders: The Dark War, en udvidelse til Tiny Epic Defenders, er den seneste aflevering i Chronicles of Aughmoore. Det introducerer nye heroiske figurer som Lionkin Charioteer og Birdfolk Shadow Walker. Det introducerer også nye episke fjender, nye Dire Enemies , og nye artefakter, men endnu vigtigere, introducerer det nye og spændende funktioner, der holder spillerne vanskelige valg fra kanten af ​​deres pladser.

 
Disse nye funktioner omfatter en kampagnemodus med fjende generaler, færdigheder, som helte kan lære, avancerede regioner og campingvogne.
 
Campingvogne repræsenterer landsbyboernes ødelagte boliger i denne mørke tid og er spredt over alle regionerne. Spillerne står over for den ekstra udfordring at redde disse campingvogne og eskortere dem sikkert til hovedstaden, før de kan besejre den episke fjende.
 
Færdigheder er nyttige evner, som spillerne kan tildele deres helte og kræver, at erfaringspoint aktiveres. Erfaringspoint opnås nu under spil ved at træffe meningsfulde beslutninger, der hjælper festen med at nå deres mål.
 
Kampagnemodusen spiller som en fremadskridende spidsudfordring, hvor spillerne skal spille igennem spillet flere gange, mod generalerne i intervallerne i stedet for den almindelige episke fjende. De forskellige evner spillere vil have til deres rådighed, såvel som de trusler, de står overfor, er unikke for hver kampagne og udvikler sig med de valg, som spillerne laver under hver kampagne. Hvis spillerne kan overleve længe nok, vil de stå over for en episk fjende ved afslutningen af ​​kampagnen.
 
De avancerede regioner introducerer nye trusler og også nye evner til at hjælpe spillerne i The Dark War. Disse nye trusler og evner kommer i vejen for 3D-konstruktioner som en kæmpe Tree Heroes kan gemme sig ind, en flyvende Manticore Heroes kan ride eller mystiske Sandstorms! De spiller en stor rolle i den udviklende kampagnemodus. Hver avancerede region har en mørk, skadelig side og en let, hjælpsom side. Når spillerne skrider frem gennem kampagnemodus, vil de arbejde for at gendanne de mørke regioner til deres hjælpsomme side. At træffe de rigtige valg for at genoprette disse regioner og redde campingvogne er afgørende for at opnå sejr i kampagnemodus. "
249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,383 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer