The Wolves

Model/varenr.: PAN202203

Dette er et pack-building strategibrætspil for 2-5 spillere. Det er den stærkeste, der overlever, når du konkurrerer om at opbygge den største og mest dominerende flok ved at gøre krav på territorium, rekruttere enlige ulve og jage byttedyr. Men pas på ikke at ekspandere for hensynsløst ind i terræn, hvor dine rivaler trives - de kan lokke medlemmer af din flok væk.

En smart mekanisme til valg af handling styrer dine valg. Hver handling kræver, at du vender terrænbrikker, der matcher det terræn, hvor du ønsker at udføre din handling. Disse dobbeltsidede brikker betyder, at de handlinger, du udfører i denne runde, bestemmer, hvilke terræntyper du kan handle på i næste runde. Når du udfører handlinger for at udvide din floks kontrol over hver region, opgraderer du også din floks egenskaber, så du kan udføre mere aggressive handlinger, efterhånden som spillet skrider frem.

I tre scoringsfaser midt i spillet beregnes styrken i hver region. I slutningen af spillet tæller spillerne point baseret på VP-brikker optjent i disse scoringsfaser og det højeste VP-tal, der afsløres i hvert af de seks spor på din spillerplade. Spilleren med flest VP vinder!

Antal spillere: 2-5
I alderen: 14 +
Spilletid: 75 minutter
Sprog: Engelsk

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,08 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: